Champions League - Manchester United 0:1 Bayern hemma

Matchtröjor FotbollI en höjdpunktsmatch i den sjätte omgången av grupp A i Champions League mötte Premier League-jätten Manchester United den gästande Bundesliga-hegemonen Bayern på Old Trafford. Före denna match var Manchester Uniteds rekord i de fem omgångarna av Champions League en seger , 1 oavgjort och 3 förluster, med endast 4 poäng. Poäng, Bayerns rekord i 5 omgångar av Champions League är 4 segrar, 1 oavgjort och 13 poäng. Innan denna match hade Bayern redan bestämt sig för att avancera till topp 16 av Champions League, Fotbollströja barn medan Manchester United rankades sist i gruppen.
Därför är Bayerns önskan att vinna i den här matchen inte så stark.Tvärtom kan Manchester United bara behålla hoppet om avancemang om de vinner den här matchen, för Manchester United kan bara vinna den här matchen och hoppas att Köpenhamn och Galatasaray gör oavgjort, så att Manchester United kan Man kan föreställa sig hur svårt det är att ta sig vidare till sextondelsfinalen i Champions League.
I den första halvleken av matchen kunde ingen av lagen ta chansen att göra mål.I slutet av första halvlek, Manchester United 0:0 Bayern hemma.
I den andra halvleken av matchen assisterade Bayerns center Kane Koeman och gjorde ett mål.I slutet av matchen, Manchester United 0:1 Bayern hemma.
Man kan säga att Manchester United förlorade den här matchen med övertygelse, eftersom Manchester Uniteds anfall i den här matchen var väldigt utdraget, och Manchester United gjorde ett dåligt jobb med att försvara, Billiga Fotbollströjor så det är mycket normalt att Manchester United förlorar.
Manchester United misslyckades inte med att vinna den här matchen, Manchester Uniteds Maguire och Luke Shaw var också skadade. Detta verkar mycket ovärdigt, eftersom Manchester Uniteds ursprungliga hopp om avancemang är väldigt litet, så det är bättre att helt enkelt spela mer konservativt. Skadorna av Quayle och Luke Shaw kommer att påverka Manchester Uniteds nästa spelschema.Manchester United spelar mot Liverpool på bortaplan den 18 december. Manchester Uniteds försvar är inte bra i den här matchen. Om de förlorar med en stor poäng så kommer Manchester United och Ten Hag att förlora. Det externa opinionstrycket kommer att öka kraftigt.