1-4, 4-2! Champions League-omvändningskväll!

Matchtröjor FotbollDen andra omgången av Champions League-kvartsfinalerna 2023/24 börjar först Barcelona, ​​som vann den första omgången, kommer att möta Paris Saint-Germain under ledning av Mbappe. Xavi var inte nöjd med att ta sig till semifinal, han ställde in siktet på de mer avlägsna finalerna. I en annan match kommer den tyska jätten Borussia Dortmund att möta Atletico Madrid på hemmaplan. Dortmund var bara ett mål bakom i den första omgången, och på Westfalenstadion, den mest prestigefyllda stadion i Europa, är Dortmund sugen på att komma tillbaka. I varje rik familj är vissa glada och andra ledsna.
Efter att Xavi meddelade sin avgång i slutet av säsongen har Barcelona uppnått ett 13-matcher obesegrat rekord i alla tävlingar, medan Spanien är åtta poäng bakom Real Madrid och fortfarande har möjligheten att tävla om mästerskapet i Barcelona har också framgångsrikt avslutat det pinsamma rekordet att elimineras från Champions League på två säsonger, och i den nedre halvan är de långt borta från de fyra mest lovande jättarna, nämligen: Manchester City, Real Madrid, Bayern München och Arsenal. Fotbollströja barn Barcelona slog Paris-Germain i den första omgången och är nu på väg mot Champions League-finalen.
Paris Saint-Germain är för närvarande ett av de bästa lagen i Ligue 1. Utan starka konkurrenter har Paris Saint-Germain aldrig kunnat jämföra sig med topplagen i Europa, även om de har Mbappe, Neymar och Messi A superstjärna. men Paris Saint-Germain har inte nått topp 16 på flera år i rad. Nu när Messi och Neymar har lämnat, har Mbappe definitivt lämnat Mbappe åt sidan, vilket i hög grad har påverkat Mbappes tillstånd i två raka matcher.
På planen, i första halvlek, passade Yamal bollen till Rafinha, Araujo drog ett enda skott, Barcola gjorde ett rakt skott och Dembele kvitterade. Den andra halvleken var ännu en match, med Vitinha som slog i marken och gjorde ett mål, Mbappe gjorde en dubbelstöt, Xavi och Barcelonas assistenter uttryckte båda missnöje med det röda kortet, 10-manna Barcelona 1-4, 4-6 med en poäng på 4-4 slog ut Paris och missade kvartsfinalen i Champions League.
Dortmund är notoriskt instabilt i Bundesliga. De hade en stor chans att vinna ligatiteln förra säsongen, men deras tur var riktigt dålig av strid för mästerskapet, och nu är deras enda uppgift att träffa topp fyra. Terzics ledarskap var tveksamt, Billiga Fotbollströjor men hans mål mot Atletico Madrid i första omgången höll honom vid liv för en comeback på hemmaplan.
Atletico Madrid hade en dålig start på säsongen och var en gång i nivå med Real Madrid. Men efter att Simeone skrivit på ett nytt kontrakt, föll Atletico Madrid i ett tråg och föll till och med bland de fyra bästa återvände till toppen. Simeones mål är de fyra bästa, och hans mål är Champions League-semifinalerna. I den första matchen hade Atletico Madrid en absolut fördel.
I första halvlek missade Sabi en stor chans, Morata missade en chans, Brandt och Mattson gjorde två mål på mindre än fem minuter, och Hummels gjorde två mål i andra halvlek Ett misstag gjordes, Correa gjorde mål i den andra halvlek, och Phil Kruger och Sabitzer gjorde två mål var för att vända ställningen. Dortmund besegrade Atletico Madrid med 4-2 på hemmaplan, och totalresultatet blev 5:4. Dortmund besegrade Atletico Madrid med 5-4 och återvände till semifinalen i UEFA Champions League igen efter 11 år.